Saffraan kopen

Saffraan kopen van de beste kwaliteit: 1, 3, 4 en 5 gram

Saffraan kopen? Deluxe Saffraan kan je online bestellen. Niet alleen is de kwaliteit superieur en komt dat voor een redelijke prijs maar ook worden alle bestellingen gratis geleverd. Dankzij onze duurzame verpakking kunt u genieten van uw saffraan en schaadt u het milieu minimaal.

Wil je saffraan kopen? Het verkrijgen van saffraan heeft veel arbeidsintensieve inspanningen nodig. Door middel van veel handmatige arbeid moeten er voor 1 gram saffraan ruim 250 saffraankrokussen geplukt worden. De rode stampers van de bloemen moeten individueel met de hand worden geplukt en daarna goed (in de zon) gedroogd worden. Het grootste probleem bij het cultiveren van saffraan is bodemdegradatie, dit betekent dat een stuk grond niet vaak gebruikt zou kunnen worden voor het planten van saffraan. Om deze volledig te kunnen aanvullen, moeten andere gewassen zoals bonen of granen worden geplant en geoogst voor een periode van 7 tot 10 jaar. Dit zorgt dan weer voor een hogere bodemvruchtbaarheid. Deze complicaties leiden tot een gelimiteerde productie en de zeldzaamheid van saffraan. Gelukkig voor de gebruiker is er maar een klein beetje authentieke, echte saffraan nodig om een gerecht te bereiden. U kan hier en hier meer lezen over saffraan.

Saffraan kopen: Wat u van ons kan verwachten

Saffraan is vrij prijzig en er zijn veel bedrijven die niet 100% pure saffraan verkopen en dus kan de keuze moeilijk zijn. Daarom proberen wij van Deluxe Saffraan er altijd voor u te zijn en u te helpen met uw keuze. Saffraan kopen van de beste kwaliteit: 1, 2, 3, 4 of 5 gram nu

Wij zullen u ter alle tijden alleen maar 100% pure en beste kwaliteit saffraan te leveren. Dit doen wij in samenwerking met boeren waarvan wij weten waar en hoe hun saffraan wordt geplant en ook op logistiek aspect weten wij zeker dat de saffraan ongedeerd bijft. U kan ook altijd via de methodes die hier zijn uitgelegd checken of de saffraan die u in huis heeft echt is. 

Als u saffraan bij ons besteld betaalt u precies het bedrag wat u ziet, er zijn geen extra kosten.

U kan ons ter alle tijden contacteren en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. 

 

Saffraanpoeder Kopen : 2 of 4 gram

Ook bij alle saffraanpoeder die wij verkopen hanteren we dezelfde standaarden als bij onze saffraandraden: een 100% pure superieure kwaliteit en is in een mooie duurzame verpakking. En daar bovenop leveren wij altijd met gratis verzending. Zo betaal jij enkel voor wat je gebruikt!

Saffraan is een van de mooiste en fijnste kruiden om mee te werken. Echter komt het vaak voor dat men niet precies weet hoe je saffraan moet gebruiken. Dan is het al snel lastiger te werken met saffraandraden. Daarom kiezen sommige dan ook voor saffraanpoeder. Dit zijn dan in feite de zelfde saffraandraden maar dan in poedervorm. Belangrijk is de nadruk op dat dit precies dezelfde kwaliteit saffraan is. Om te voorkomen dat er wordt gesjoemeld met de kwaliteit van onze saffraanpoeder produceren wij deze volledig zelf, in Nederland.

Deze is dan ook zoals onze saffraan altijd gesealed en verpakt in Nederland. Zo zijn wij de laatste persoon in het proces en kunnen we altijd de kwaliteit controleren.

Saffraanpoeder kopen: Wat u van ons kan verwachten

Saffraanpoeder is net als saffraan vrij prijzig en er zijn veel bedrijven die niet 100% pure saffraan verkopen en zijn er daarnaast veel bedrijven die geen goede kwaliteit of simpelweg hele oude saffraan verkopen en dus kan de keuze heel lastig zijn.   Daarom proberen wij van Deluxe Saffraan er altijd voor u te zijn en u te helpen met uw keuze.

Wij zullen u ter alle tijden alleen maar 100% pure en beste kwaliteit saffraanpoeder leveren. Dit waarborgen kan lastig zijn en daarom werken wij met geen bedrijven en zijn er geen andere bedrijven die in onze distributieketen voorkomen. Dit doen wij in samenwerking met boeren waarvan wij weten waar en hoe hun saffraan wordt geplant en ook op logistiek aspect weten wij zeker dat de saffraan ongedeerd bijft. U kan ook altijd via de methodes die hier zijn uitgelegd checken of de saffraan die u in huis heeft echt is. 

Als u saffraan bij ons besteld betaalt u precies het bedrag wat u ziet, er zijn geen extra kosten.

U kan ons ter alle tijden contacteren en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. 

Customer Reviews
5/5

Geweldige service, goede saffraan!

Alyssia m

Verified Buyer

Fast shipping to germany and free when over 20 euros, good quality

Gisela Schuster

Verified Buyer

goede saffraan snelle levering

Jasmijn de Groot

Verified Buyer

Top kwaliteit, mooie verpakking

Jennifer F.

Verified Buyer
Niet schadelijk​ Saffrran kopen

Niet schadelijk

Alle saffraan van Deluxe Saffraan is vrij van pesticiden en verontreinigende stoffen.

beste kwaliteit saffraan

Beste kwaliteit en puur

Deluxe Saffraan is 100% puur en van de besite kwaliteit mogelijk.

Milieuvriendelijk​

Milieuvriendelijk

Deluxe Saffraan gebruikt alleen duurzame verpakkingen en houdt zijn co2-voetafdruk laag.

Gratis verzending

In Nederland worden al onze producten gratis verzonden.

Saffraan kopen
Winkelwagen