Deluxe Saffraan

Saffraan is een kostbaar product en er is veel sjoemelsaffraan op de markt. Dit is precies de reden waarom Deluxe Saffraan bestaat. Wij zagen dat de naam van Saffraan veel wordt geschaad en dat velen zich zo erg op winst richten dat de koks en enthousiasten daar onder moeten lijden. Deluxe Saffraan richt zich op zijn medemens en natuur. Naast het feit dat u als klant 100% pure saffraan van uitmuntende kwaliteit ontvangt betalen wij onze boeren een eerlijke prijs. Deluxe Saffraan gebruikt ook alleen duurzame verpakkingen en heeft de laagste CO2-voetafdruk in de industrie.

Kwaliteit

Wanneer u saffraan koopt bij Deluxe Saffraan verzekeren wij u dat deze 100% puur en van uitmuntende kwaliteit is. Onze saffraan komt uit Ghayen in de Khorasan regio in Iran, een van ‘s werelds beste en grootste saffraan teeltgebieden. Door connecties te hebben met betrouwbare boeren die al jaren lang bekend staan om hun kwaliteit kunnen wij er zeker van zijn dat de saffraan die wij inkopen puur is. Door onze nauwe connecties met de transportbedrijven die de transport van onze saffraan regelen voorkomen we dat de kwaliteit wordt aangetast tijdens de transport en doordat wij zelf onze saffraan verpakken in Nederland kunnen we zeker zijn dat daar ook niet wordt gesjoemeld. 
Deluxe Saffraan is geen doorverkoop en het product is dan ook volledig van ons, wij verkopen geen producten die van andere zijn. Dit is omdat we anders niet de beste kwaliteit konden verzekeren.

Anders dan de rest

Wij van Deluxe Saffraan hanteren vanaf het begin al ons motto “Anders dan de rest – Wij nemen geen genoegen met goed”.

Wij proberen al onze beslissingen hierop te baseren. Wat ons onderscheidt van de rest is niet voor een ieder zo duidelijk. 
Bij het kopen van saffraan wordt er vaker door de inkoper naar de prijs gekeken dan naar de kwaliteit. Deluxe Saffraan verkoopt alleen saffraan die van de beste kwaliteit is. Onze saffraan en saffraanpoeder komen van de stampers van de saffraankrokus maar alleen van de top. Onze saffraan is “Super Negin” Dit is alleen het deel wat de aroma en beste geur bevat. Onze saffraan van uitmuntende kwaliteit verdient dan ook een chique verpakking. Onze verpakking is niet alleen super mooi om als sieraad toe te voegen aan uw keuken maar is ook duurzaam. Al onze verpakkingen zijn recylcebaar.

Deluxe Saffraan groothandel. Ook onze groothandel is anders, vooral nu, na de lockdowns en met de maatregelen  van de regering die de horeca treffen en getroffen hebben onderscheidt Deluxe Saffraan zich van elk ander. 

Deluxe Saffraan heeft voor groothandel veel voordelen voor grote bedrijven maar ook voor kleine bedrijven. Heb je het lastig ivm het coronavirus? Dan ook staat Deluxe Saffraan voor jou klaar!

Shopping Cart