Saffraan kopen

Saffraan kopen van de beste kwaliteit

Saffraan kopen? Deluxe Saffraan kan je online bestellen. Niet alleen is de kwaliteit superieur en komt dat voor een redelijke prijs maar ook worden alle bestellingen gratis geleverd. Dankzij onze duurzame verpakking kunt u genieten van uw saffraan en schaadt u het milieu minimaal.

Deluxe Saffraan specialiseert zich in de verkoop van de beste saffraan die geimporteerd wordt uit Iran. Wij zullen u ter alle tijden alleen maar 100% pure en beste kwaliteit saffraan leveren. Dit doen wij in samenwerking met de beste boeren waarvan wij weten waar en hoe hun saffraan wordt geplant. Ook op logistiek aspect weten wij zeker dat de saffraan ongedeerd blijft, onze logistiek verzorgen we namelijk volledig zelf.
Als je bij ons saffraan bestelt betaal je enkel voor de saffraan, er zijn geen extra verborgen kosten en binnen NL en BE ook geen bezorgkosten!

Nog niet helder of vragen? Aarzel niet en zoek contact met ons op, we helpen je graag!

Saffraan Kopen From Deluxe Saffraan Netherlands

Saffraan kopen: 1 tot 5 gram saffraan

Bij Deluxe Saffraan bieden we verschillende mogelijkheden voor particulieren en zijn we extreem flexibel in onze groothandel. Al onze saffraan komt rechtstreeks uit Iran dat geldt als de absolute hofleverancier van de wereld en staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Daarna wordt al onze saffraan in Nederland verpakt, zo kunnen we voordat de saffraan bij jou eindigd nog een extra kwaliteitscheck doen.

Dus wil je saffraan kopen? Dan heb je bij ons de keuze uit 1, 3 en 5 gram. Natuurlijk kan je bij ons ook saffraanpoeder kopen, deze is altijd door ons gemalen in Nederland, zo kunnen we garanderen dat er niks is gemengd met de saffraan. Bij ons heb je keuze uit 2 en 4 gram saffraanpoeder. Daarnaast hebben we ook een leuke combinatie waarbij je 2 gram saffraan en 2 gram saffraanpoeder krijgt.

Natuurlijk streven wij er naar om saffraan bereikbaar te maken voor iedereen, daarom betaal jij dan ook geen ene cent voor het verzenden! Verzending is bij ons gratis en dat al vanaf 1 gram! Ook gaat het gemakkelijk door de brievenbus en hoef je dus niet thuis te wachten op je pakketje.

Hoe komt men nou eigenlijk aan saffraan?

Het verkrijgen van saffraan heeft veel arbeidsintensieve inspanningen nodig. Door middel van veel handmatige arbeid moeten er voor 1 gram saffraan ruim 250 saffraankrokussen geplukt worden. De rode stampers van de bloemen moeten individueel met de hand worden geplukt en daarna goed (in de zon) gedroogd worden. Het grootste probleem bij het cultiveren van saffraan is bodemdegradatie, dit betekent dat een stuk grond niet vaak gebruikt zou kunnen worden voor het planten van saffraan. Om deze volledig te kunnen aanvullen, moeten andere gewassen zoals bonen of granen worden geplant en geoogst voor een periode van 7 tot 10 jaar. Dit zorgt dan weer voor een hogere bodemvruchtbaarheid. Deze complicaties leiden tot een gelimiteerde productie en de zeldzaamheid van saffraan. Gelukkig voor de gebruiker is er maar een klein beetje authentieke, echte saffraan nodig om een gerecht te bereiden. U kan hier en hier meer lezen over saffraan

Hulp nodig met de juiste hoeveelheid kiezen?

Saffraan kopen brengt veel met zich mee. Het kiezen van de juiste hoeveelheid saffraan om te kopen kan heel lastig zijn, vooral als u het niet vaak gebruikt. Wij van Deluxe Saffraan kunnen u helpen met het kiezen van de juiste hoeveelheid. U kunt hier terecht voor meer informatie en zo kunt u uw keuze gemakkelijker maken., daarnaast hebben wij de enige calculator die u zal helpen met het kiezen van de juiste hoeveelheid!

Vindt u het alsong moeilijk een keuze te maken? Twijfel niet en zoek dan zeker contact met ons op!

Niet schadelijk​ Saffrran kopen

Niet schadelijk

Alle saffraan van Deluxe Saffraan is vrij van pesticiden en verontreinigende stoffen.

beste kwaliteit saffraan

Beste kwaliteit en puur

Deluxe Saffraan is 100% puur en van de besite kwaliteit mogelijk.

Milieuvriendelijk​

Milieuvriendelijk

Deluxe Saffraan gebruikt alleen duurzame verpakkingen en houdt zijn co2-voetafdruk laag.

Gratis verzending

In Nederland worden al onze producten gratis verzonden.

Saffraan kopen
Shopping Cart