Retourneerbeleid Deluxe Saffraan

Niet tevreden met je product? Maakt niet uit waarom. We zullen er werk van maken!

Na betaling heeft u als koper 14 dagen recht uw bestelling te annuleren. Na annulering heeft u nog 14 dagen om uw bestelling te retourneren. U krijgt dan het volledige bedag dat door u is betaald terug. De kosten van retour zijn voor eigen rekening, de koper mag zelf kiezen op welke manier deze terug wordt verzonden. 

Indien u ervoor kiest uw bestelling terug te sturen dient deze in de originele verpakking en in degelijke staat te zijn en zal deze zo compleet mogelijk moeten zijn (We accepteren geen retourneringen waar er veel saffraan ontbreekt). m gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@deluxesaffraan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Concreet:

  • U hebt altijd 14 dagen bedenktijd, na ontvangst van je product;
  • Stuur een e-mail naar contact@deluxesaffraan.nl om uw retour aan te melden;
  • Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourneren niet vergoed worden;
  • Stuur het product onbeschadigd en in de originele doos/verpakking terug.

Retouradres:

Zodra u ons een mail gestuurd heeft zullen we contact met u opnemen waar ook het adres in staat samen met een referentienummer, we nemen geen retourneringen aan zonder referentienummer.

Daarom raden we u ook niet aan zonder te communiceren uw bestelling terug te sturen. Dat kost zowel u als ons veel moeite.

2643HZ 50 Pijnacker, Nederland

Hoe weet ik de status van mijn retournering?

Hier hoeft u niks voor te doen, het is onze taak u op de hoogte te houden!

U ontvangt een mail wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben en dan zal het geld binnen 14 dagen op uw rekening staan.

Vragen omtrent retourneren?

Kijk hier voor alle manieren om contact op te nemen.

Shopping Cart