Ons Verzendbeleid

Vandaag voor 17:00 besteld? Morgen in huis!

Deluxe Saffraan zal alle bestellingen zo snel mogelijk en gratis bezorgen. Daarom zullen alle bestellingen op Ma t/m Vrij voor 17:00 de eerstvolgende dag bezorgd. Bestelt u op zaterdag of zondag dan zal deze op dinsdag bezorgd worden, dit heeft te maken met het beleid van Postnl. 

We streven ernaar alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, echter loopt dit soms niet zoals gepland ivm drukte bij Postnl. Wanneer je na de beloofde tijd je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Verzendingen via Postnl

Uw bestellingen worden normaliter veilig door Postnl door de brievenbus bezorgd. 
Kiest u bij het afrekenen voor de keuze “Postnl met Track & Trace”  dan worden de kosten hiervoor in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €3,95. 

Verzendingen via Deluxe Saffraan

Bestelt u grote hoeveelheden dan zal deze altijd door onze koerier bezorgd worden. Dit heeft te maken met de hoge waarde van ons product.
Kan Postnl de correcte bezorgtijden niet verzekeren? Dan is er een kans dat onze eigen koerier deze zal bezorgen.

Ook zullen wij sommige bestellingen die in de regio zijn mogelijk op de zelfde dag bezorgen. Dit is geen bezorgoptie noch een plicht maar om onze klanten zo blij mogelijk te maken en houden zullen wij dit soms toepassen.

Verzenden naar het buitenland

Verzendingen naar het buitenland worden binnen 1 werkdag verstuurd. Het ligt aan het land van bestemming hoelang de bezorging duurt, dit is tussen de 1 werkdag en 7 werkdagen. 

We zullen u na uw bestelling een mail sturen met een geschatte leverdatum.

Shopping Cart