Hoeveel saffraan heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste hoeveelheid saffraan kan heel lastig zijn, vooral als u het niet vaak gebruikt. Hoeveel saffraan heb ik nodig?
Wij van Deluxe Saffraan
kunnen u helpen met het kiezen van de juiste hoeveelheid. U kunt hier terecht
voor dé saffraan calculator die u zal helpen met het kiezen van de juiste hoeveelheid voor een perfecte uitkomst!
Onze calculator helpt u met een paar vaak gemaakte gerechten. Door hier gebruik van te maken weet u dus precies hoeveel u nodig hebt.

De hoeveelheden die wij aangeven zijn gebasseerd op vele expirimenten met Deluxe Saffraan. Wanneer u gebruik maakt van saffraan van een andere plek zal deze hoeveelheid waarschijnlijk hoger liggen.

Ook is dit de hoeveelheid die wij u optimaal, u kunt ervoor kiezen een andere hoeveelheid saffraan te gebruiken maar dan garanderen wij niet dat het zoals verwacht wordt.

Vindt u het alsnog moeilijk een keuze te maken? Twijfel niet en zoek dan zeker contact met ons op!

Recept staat er niet tussen?

Onze calculator heeft op dit moment maar een paar recepten waar deze voor berekent. Dit heeft meerderen redenen. Soms staan de recepten bij onze recepten pagina. Maar vaak vallen de meeste gerechten te maken met de getallen die worden aangegeven voor saffraanrijst. Dit houdt de calculator overzichtelijk maar natuurlijk staan we open om uw gerechten toe te voegen aan onze calculator. Zoek zeker contact met ons op en we doen dat graag!

Vuistregel

Kunt u het niet vinden en wilt u snel weten hoeveel saffraan u dan nodig hebt? Dan kan het zijn dat wij niet altijd optijd kunnen antwoorden. Dan kunt u het beste uitgaan van de volgende richtlijnen: 
Als u saffraan gaat gebruiken in een gerecht en de smaak op de achtergrond wilt houden? Dan kan je ervan uitgaan dat je 1 tot 3 draadjes per persoon nodig hebt. Wil je dat de smaak wat sterker aanwezig is? Ga dan uit van 4 of 5 saffraandraden. Het is wel altijd cruciaal om te weten hoe je saffraan moet gebruiken zodat je niks verspilt! Lees dat hier.

Shopping Cart