Betaalmethoden

IdealSaffraan

iDEAL

Bij Deluxe Saffraan kunnen klanten binnen Nederland altijd moeiteloos met IDeal Betalen en gaat dit volledig gratis.
iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Meest geaccepteerde betaalmethode
Sinds de introductie in 2005 heeft de populaire betaalmethode iDEAL een grote vlucht genomen. Het is het meest geaccepteerde betaalmiddel voor online betalingen. Alle klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen eenvoudig gebruik maken van iDEAL. Ze kunnen met iDEAL direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

 

Betaalmethoden - Lamor | Sexy kleding, sexy lingerie en accessoires

Creditcard

Als betalen met iDeal niet gaat of als u het fijner vindt om met een creditcard te betalen kan dit ook altijd bij Deluxe Saffraan. Wij accepteren betalingen met Visa, MasterCard, American Express en Maestro. Ook accepteren wij betalingen via ApplePay. Betalingen via Creditcard en ApplePay gaan bij Deluxe Saffraan ook 100% gratis.

  Betalen - meer over onze betaalmethoden - De Outletspecialist

Alternatief als het echt niet lukt

Bij Deluxe Saffraan begrijpen we dat het niet voor iedereen altijd even gemakkelijk is om te betalen met de hierboven aangegeven methoden. Voor deze mensen bieden wij altijd nog de optie om het geld over te maken via SEPA. Dit doen wij in samenwerking met mollie.com, hierdoor kunnen we verzekeren dat we het volledig veilig afronden voor beide partijen en op deze manier kunnen wij u toch nog helpen met uw bestelling.

Disclaimer:
Bestellingen via SEPA worden later ontvangen omdat wij het product pas verzenden wanneer de betaling door ons ontvangen is.

 

Shopping Cart